terug naar het overzicht
Foto's: Hotels.nl

Hotelgasten slapen het liefst in Hotel de Zeeuwse Stromen

RENESSSE/GRONINGEN (3 januari 2018) – Volgens de gasten van Hotels.nl is Hotel de Zeeuwse Stromen het beste Kusthotel van Nederland. Hiernaast heeft het hotel ook zijn titel verdedigt en de award ‘Beste Hotel van Zeeland’ in de wacht gesleept. De leiding van het hotel kreeg daarvoor vandaag de awards overhandigt. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Hotel de Zeeuwse Stromen heeft met succes zijn titel verdedigd en is opnieuw verkozen tot ‘Beste Hotel van Zeeland’. Daarnaast heeft het hotel ook de award voor ‘Beste Kusthotel’ in ontvangst mogen nemen. Het hotel verdient de prijzen vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. Met name de faciliteiten en de ligging van het hotel werden geprezen. “Een mooie ligging, goed onderhouden, voorzien van binnen- en buitenzwembad” schreef een van de hotelgasten. “Mooie ligging, vriendelijke bediening, goed ontbijtbuffet”, aldus een andere hotelgast.

Ruim 2.000 hotels
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van Hotels.nl. In 2017 hebben 40.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews geven zij scores aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Award
Dit jaar is de 4e keer dat Hotels.nl de awards uitreikt. Ieder jaar wordt dit gedaan op basis van de reviewscores van het voorgaande jaar. De prijs voor het beste hotel van Nederland bestaat uit een handgemaakt beeld met het karakteristieke roze bedje. In de komende weken worden er in totaal 39 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Hotels.nl vierde afgelopen jaar zijn 16e verjaardag. Henriette IJzenberg en Kees Eldering begonnen de boekingswebsite op 28 november 2001 in een Groningse achterkamer. De onderneming die toen nog bestond uit één laptop en één telefoon, is nu een van de grootste boekingsbedrijven van Nederland.