terug naar het overzicht
Foto's: Gianni Agosti

De Violiste

Afgelopen zaterdag tijdens Festival de Ballade speelde Danielle op haar viool met de band Acting the Maggot

Danielle is violiste bij The Exclusive Strings, speelt vaak met DJ's en is veelgevraagd violiste voor radio, televisie en studiosessies.

Danielle is violiste in de band Kovacs, deze band is uitgeroepen door 3FM Serious Talent, won de Radio 6 Soul & Jazz Award, de 3FM award voor beste nieuwkomer en een prestigieuze Edison. Met Kovacs speelt Danielle diverse clubtours in binnen- en buitenland en speelt zij op veel toonaangevende festivals.

Naast bandwerk is Danielle tweede violiste binnen internationaal elektrisch strijkkwartet The Exclusive Strings waar zij inmiddels ruim drie jaar met veel plezier speelt. Hiervoor maakte zij deel uit van het Franse duo Electra-Girls waarmee zij veel luxe feesten aan de Côte d'Azur opluisterde. Daarnaast speelt Danielle met DJ's op feesten en bruiloften, verschijnt zij veelvuldig op radio en televisie, onlangs onder andere bij De Wereld Draait Door, The Voice of Holland en bij 3FM in verschillende programma's met Kovacs.

Ook is Danielle werkzaam als sessiemuzikante voor live optredens en studiowerk. Zo stond zij in januari met Michael Bublé in het Ziggodome als onderdeel van het strijkersensemble en nam zij recent met enkele andere strijkers de muziek voor de nieuwste Efteling commercial op.

Danielle stond wereldwijd op vele podia waaronder podia in Geneve, Monaco, Parijs, Berlijn, Nice, Algiers, Casablanca, Lyon, Barcelona, Lissabon, Marbella, Dubai, Brussel, Qatar en ontelbaar veel plaatsen in Nederland, zo is zij sinds 2012 jaarlijks te vinden in de Holland Casino's tijdens de viering van het Chinees Nieuwjaar.

tekst: Facebook